top of page
Asaduala Travel
 • Heb ik een reisverzekering nodig?
  Een reisverzekering is niet verplicht, maar kan wel handig zijn. De belangrijkste reden om een reisverzekering af te sluiten, is de hulp in onvoorziene (nood)situaties. Denk aan het vervroegd afbreken van de reis of juist een langer verblijf als gevolg van een ongeval, ziekte of overlijden. Dit soort gebeurtenissen kosten vaak veel geld en tijd, terwijl het nergens anders is gedekt.
 • Is het afsluiten van een gezinsongevallenverzekering nodig?
  Als je in het dagelijks leven al een gezinsongevallenverzekering hebt, is deze ook geldig in het buitenland. In dat geval heeft deze module binnen de doorlopende reisverzekering weinig nut. Heb je normaal gesproken geen ongevallenverzekering? Dan is het de vraag of je deze op reis wel nodig hebt. Bijzondere (risicovolle) sporten en bestaande gebreken en ziekten zijn in ieder geval uitgesloten van dekking. En bij een ongeval met de motor is de dekking vaak lager.
 • Waar kan ik informatie vinden over visumvereisten?
  Visum.nl kent de visumvereisten voor reizigers van vrijwel elke nationaliteit. Visum.nl kan u helpen met gedetailleerde informatie over uw visumaanvraag, ongeacht het land waarvan u paspoorthouder bent. Bezoek de visa-sectie van onze website om de visumvereisten voor uw bestemming te bekijken.
 • Welke andere dekkingen kunnen nuttig zijn als ik op reis ga?
  Voor reizigers naar het buitenland, is een aanvullende dekking medische kosten buitenland heel handig. De zorgverzekering vergoedt namelijk alleen de kosten van spoedeisende medische hulp tot het Nederlands prijspeil. Dat is niet toereikend voor de genoemde landen. Een goede dekking voor medische kosten kun je zowel via de zorg- als de reisverzekering afsluiten. Wij geven de voorkeur aan de reisverzekering. Bij veel verzekeraars vergoedt de module ziektekosten van de reisverzekering ook het (verplichte) eigen risico op de zorgverzekering.
bottom of page